Tilmelding til vinsmagning d. 21 nov.

vinsmagning2

Kom med til en spændende og hyggelig aften!

Bestyrelsen inviterer velkommen i det nyistandsatte lokale, hvor vi ønsker at se så mange fra afdelingen som muligt. Vi har inviteret vinmanden fra Vinoble, ovre fra den anden side af gaden, til at komme og give os en smagsprøve på nogle af hans spændende vine. Vinmanden har spanske rødder og kender derfor vinene derfra ekstra godt.

Er du ikke så meget til vinen, håber vi stadig du vil komme, og være med til en rigtig hyggelig aften. Der vil også være øl/vand og mad efter smagningen. Du er velkommen, uanset om du er til vin eller ej. Arrangementet er gratis og tanken er, at vi selv sørger for at skabe en rigtig god stemning og møde hinanden. Selve smagningen starter vi kl. 16.00, og efter smagningen, er programmet frit. Vi håber I vil blive og holde gang i en festlig aften.

Tilmelding foregår på listerne i opgangene, eller på mail til a02fmd@aabnet.dk , og seneste frist er onsdag d. 18/10.

Comments are closed.